Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета |

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Полезно
  4. /
  5. Вашият верен помощник в борбата с килограмите – профилът ви в Ipokratis.bg

Полезно

Вашият верен помощник в борбата с килограмите – профилът ви в Ipokratis.bg

Автор: Ипократис Пападимитракос

 

Ако трябва да посоча едно основно предимство на моите програми за постигане и задържане на желаните килограми, различно от методологията ми, то със сигурност бих посочил личния профил в сайта, който всеки клиент  получава.

Защо личният прифил е толкова важен? Основно заради постоянната връзка на клиентите ми с мен, която той осигурява. Всеки клиент може да се се свърже с мен бързо и лесно през профила си от всяко място и по всяко време и да ми зададе въпросите, които го вълнуват. Това ни позволява да решаваме всеки проблем в момента на неговото възникване и да продължим напред към целта. Повече за съществената роля на комуникацията за постигане на желаните килограми можете да прочетете в статията "С питане до крайната цел се стига". 

Освен възможността за постоянна комуникация, личният профил има и много други предимства. Какви са те ще разберете, ако продължите да четете.

 

Където и да сте, режимът, подкрепата и всички инструменти за успех, са с Вас в личния ви профил.

 

Как вашия личен профил ви помага в борбата с килограмите?


  • Дава ви спокойствие и увереност

Режимът ви е винаги с вас – няма да се чудите какво трябваше да хапнете за обяд и ще можете винаги да промените рецептата в движение. 

В профила ви всеки ден, заедно с менюто ви за деня,  ще ви очаква и  кратък съвет, който да ви разсмее, замисли, мотивира или инфомира.

На удобно място сме сложили и Инструменти за успех, специално за вас - статии и съвети, свързани с вашето здравословно състояние, физическа активност и цел.

Вече няма да се чудите какво, колко и кога да ядете. Отговорите ще са във вашия режим и ще отговарят на вашите хранителни предпочитания и начин на живот.


Image from Gyazo

 

 

  • Спестява ви време

Много лесно можете да си съставите списък за пазаруване за избран от вас период и да си набавите необходимите продукти наведнъж. Така няма да се налага да бързате за магазина след работа или да се чудите какво да си купите за обяд и откъде...

 

  • Намалява стреса, като ви дава свобода

Имате предложения за рецепти към ястията от режима ви. Винаги можете да изберете какво точно да хапнете според настроението и възможностите ви в конкретния ден. Без стрес.

Можете да маркирате всяка рецепта, която ви хареса, като любима или да я рапечатате и по този начин ще имате лесен достъп до нея по всяко време. 

Image from Gyazo

 

 

  • Осигурява ви постоянна подкрепа

Можете да се свържете с мен през профила си по всяко време и от всяко място. Можете да споделяте всичко, което ви вълнува за вашето хранене. Ще се радвам да отговоря на всичките ви въпроси. Не се колебайте да ме питате и да сверявате с мен всяка противоречива информация за храненето и диетите, на която попаднете. Заедно ще търсим истината и ще откриваме вашето нормално хранене. 

 

  • Съхранява прогреса ви

Важно е да знаем откъде сме почнали и докъде сме стигнали...В профила си можете да въвеждате своите килограми, когато пожелаете и да проследяваме заедно вашия прогрес.

 

Image from Gyazo

 

Подкрепата, от която се нуждаете, за да постигнете и задържите желаните килограми, без стрес

 

Целта на личния ви профил e да ви помогне да постигнете желаните килограми, като ви осигури спокойствие и подкрепа. Спокойствието да избирате и подкрепата от специалист. Аз ще изготвя най-подходящия за вас хранителен режим, а профилът ви ще ви помогне да го спазвате с удоволствие и постоянство.

Независимо дали изберете да работим онлайн или лице в лице в кабинета ми, вашият профил, ще е винаги на ваше разположение. 

Можете да поръчате вашия индивидуален хранителен режим от тук >>


 

Искате ли съвети, идеи и рецепти за Вашето хранене, директно във Вашата поща?


Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X