Открийте вашето нормално хранене | ipokratis.bg

Меню
Начало / Полезно / Вашият верен помощник в борбата с килограмите – профилът ви в Ipokratis.bg

Полезно

Вашият верен помощник в борбата с килограмите – профилът ви в Ipokratis.bg

Където и да сте, режимът, подкрепата и всички инструменти за успех, са с Вас в личния ви профил

Автор: Ипократис Пападимитракос

 

Вече не е нужно да принтирате и закачате режима си с магнит върху хладилника... Достатъчно е да влезете в личния си профил в ipokratis.bg и ще виждате храненията си за конкретния ден. Можете да го направите през телефона, през компютъра или таблета си. Както ви е най-удобно. Когато пожелаете.

Разбира се няма нищо лошо да продължите да слагате режма върху хладилника, ако това ще ви помогне да го отваряте по-рядко... Можете лесно и бързо да принтирате месечния си режим отново през вашия личен профил. 

 

Как ви помага вашия личен профил в борбата с килограмите?


Режимът ви е винаги с вас – няма да се чудите какво трябваше да хапнете за обяд и ще можете винаги да промените рецептата в движение. 

В профила ви всеки ден, заедно с менюто ви за деня,  ще ви очаква и  кратък съвет, който да ви разсмее, замисли, мотивира или инфомира.

На удобно място сме сложили и Инструменти за успех, специално за вас - статии и съвети, свързани с вашето здравословно състояние, физическа активност и цел.

Вече няма да се чудите какво, колко и кога да ядете. Отговорите ще са във вашия режим и ще отговарят на вашите хранителни предпочитания и начин на живот.

Image from Gyazo

 

 

Много лесно можете да си съставите списък за пазаруване за избран от вас период и да си набавите необходимите продукти наведнъж. Така няма да се налага да бързате за магазина след работа или да се чудите какво да си купите за обяд и откъде...

 

Имате предложения за рецепти към ястията от режима ви. Винаги можете да изберете какво точно да хапнете според настроението и възможностите ви в конкретния ден. Без стрес.

Можете да маркирате всяка рецепта, която ви хареса, като любима или да я рапечатате и по този начин ще имате лесен достъп до нея по всяко време. 

Image from Gyazo

 

 

Можете да се свържете с мен през профила си по всяко време и от всяко място. Можете да споделяте всичко, което ви вълнува за вашето хранене. Ще се радвам да отговоря на всичките ви въпроси. Не се колебайте да ме питате и да сверявате с мен всяка противоречива информация за храненето и диетите, на която попаднете. Заедно ще търсим истината и ще откриваме вашето нормално хранене. 

 

Важно е да знаем откъде сме почнали и докъде сме стигнали...В профила си можете да въвеждате своите килограми, когато пожелаете и да проследяваме заедно вашия прогрес.

 

Image from Gyazo

 

Подкрепата, от която се нуждаете, за да постигнете и задържите желаните килограми, без стрес

 

Целта на личния ви профил e да ви помогне да постигнете желаните килограми, като ви осигури спокойствие и подкрепа. Спокойствието да избирате и подкрепата от специалист. Аз ще изготвя най-подходящия за вас хранителен режим, а профилът ви ще ви помогне да го спазвате с удоволствие и постоянство.

Независимо дали изберете да работим онлайн или лице в лице в кабинета ми, вашият профил, ще е винаги на Ваше разположение. 


Започнете още сега, като попълните въпросника за поръчка >>

 

Искате ли съвети, идеи и рецепти за Вашето хранене, директно във Вашата поща?


Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X