Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета |

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. ИПОлогия

ИПО (аз) + логия (наука) = ИПОлогия

Науката за храненето и диетите, пречупена през призмата на психологията и съобразена с Вас.

КОЙ СЪМ АЗ?

Аз съм Ипократис или накратко Ипо. Изслушвам и съпреживявам личните истории на хора с проблеми с килограмите или с храненето от 2002 г., когато отворих първия си кабинет в София. Чул съм над 21 000 истории. Смея да твърдя, че вече разбирам хората, които ги разказват от първата дума. Разбирайки ги, успявам да им помогна.

Методологията ми първоначално се базираше изцяло на биохимията и физиологията, усвоени в бакалавърската ми програма по Кинезитарапия в НСА. Но колкото повече истории изслушвах и колкото повече се задълбочаваха познанията ми по психология (завърших Магистратура по психология), толкова по-ясно осъзнавах, че психологичните, а не физиологичните аспекти на храненето, са в основата на проблемите ни с килограмите.

За мен хората, които ползват услугите ми не са „пациенти“, защото не са болни, а „клиенти“. И клиентът винаги е прав. Не се опитвам да им налагам нови правила, несъответстващи на начина им на живот, а ги консултирам какво е добре да променят и как да го направят, за да постигнат целта си. И те успяват!

Постепенно разработих такава програма, с която клиентите ми да постигат дългосрочен успех и щастие, а не само да свалят килограми. Каква е тази програма? Такава, която ви помага да откриете своето нормално хранене. Успеете ли – това е краят на диетите.

Вижте как можем да работим заедно »

На какво се базира ИПОлогия?

Методология ми е основана върху трите стълба на правилното хранене (редовно, качествено и умерено) и е съобразена с Вашите индивидуални нужди, предпочитания и начин на живот.

Редовно хранене

Редовното хранене е 60% от правилния режим. Не е нужно да пропускате хранения, за да отслабнете, точно обратното - важното е да се храните през 3-4 часа.

Качествена храна

Качествена е храната, която не ни вреди. Крайностите са излишни. Достатъчно е да избираме храни с по-ниско съдържание на захар, сол и мазнини.

Умерени количества

„Умерено“ означава достатъчно. Научавайки се да преценяваме точните за нас количества, забравяме за преяждането веднъж завинаги.

Започваме като откриваме причините за качването на килограми (най-често вие ги знаете, а аз ги разбирам от Вашите отговори) и деликатно променяме проблемните елементи в храненето (психологически; организационни; количествени), оставайки максимално близо до Вашия ежедневен ритъм, график и предпочитания. Следвайки режима си и моите съвети, постепенно превръщате правилното хранене в навик – в част от Вашия начин на живот. И това е краят на диетите.

 

Започнете сега!

Продължавате към въпросника за поръчка

Храните се като нормален човек и отслабвате

Всяка храна има място в менюто Ви. Няма да Ви карам да гладувате или да следвате сложна схема на хранене. Това, което ще направя, е да подредя менюто Ви по начин, който едновременно е най-удобен за Вас и Ви помага да постигнете целта си.

Вече няма да се чудите какво, колко и кога да ядете. Отговорите ще са във Вашия режим и ще отговарят на Вашите хранителни предпочитания и начин на живот.

Удоволствието от храненето е в основата на програмата, която създадох за Вас. Няма нужда да се тормозите с изчисляване на калории, макроелементи или въглехидрати – важното е да откриете Вашето нормално хранене и да го превърнете в навик.

Вижте примерни рецепти

Ще Ви помогна да откриете Вашето нормално хранене.

Изберете вашата програма

Резултати, които остават.

Постигането на здравословни килограми е само един от резултатите, които клиентите ми регулярно споделят. Останалите, най-често описвани и доказани с множество изследвания, резултати са следните:

Вижте историите на хора като Вас

Искате ли съвети, идеи и рецепти за Вашето хранене, директно във Вашата поща?


Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X