Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Въпроси и отговори

Често задавани въпроси

Цени на програмите

Каква е цената на онлайн програмата?

С програмата "Онлайн" можете да изберете 1-месечен или 3-месечен план. Цената на 1-месечния план е 43 лв., а на 3-месечния - 86 лв. (получавате 1 месец безплатно.)

Какви са начините за плащане за онлайн програмата?

- Дебитна/кредитна карта
- Банков път
- Наложен платеж
Можете да изберете най-удобния за Вас начин на плащане в края на въпросника за поръчка.

Каква е цената за консултация в кабинета?

Цената на програмата "Кабинет" е 145 лв. Тази цена включва 3 срещи с Ипократис в рамките на два месеца; индивидуален хранителен режим; достъп до личен профил в сайта с всичко необходимо за лесното спазване на режима Ви.

Какви са начините на плащане за програмата "Кабинет".

Програмата се заплаща в кабинета на Ипократис, след първото Ви посещение. Можете да платите в брой и/или с кредитна/дебитна карта.

 

Поръчка на режим

Как да поръчам режим?

Изберете програмата Онлайн от менюто Индивидуални програми. Натиснете бутона "Искам този план" под плана, който желаете (1 или 3-месечен). Ще Ви се отвори въпросник, който е необходимо да попълните, за да направите поръчка.

Как да разбера дали поръчката ми е успешна?

При успешна поръчка, ще получите от нас имейл с потвърждение за поръчка и данните за нея. Ако не получавате такъв имейл, моля проверете Spam папката си.

Кога ще получа режима си?

Ще получите режима си до 7 работни дни след потвърждаване на поръчката (ако сте избрали начин плащане Наложен платеж) и до 7 работни дни след потвърждаване на плащането (ако сте избрали плащане по банка или с карта).

Как да си запазя час за лична консултация с Ипократис?

Изберете програмата "Кабинет" от менюто "Индивидуални програми". Кликнете на бутона "Искам да запазя час". Въведете своите имена, имейл адрес и телефонен номер. До 1 час (в работни дни) или в първия работен ден ще се свържем с Вас, за да Ви запишем час.

 

Ще Ви помогна да откриете Вашето нормално хранене.

изберете вашата програма
Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X