Открийте вашето нормално хранене | ipokratis.bg

Меню
Начало / Политика за поверителност

Политика за поверителност

Политика за обработване на личните данни

`

Ние уважаваме Вашето право на конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяте. Държим процесът по събирането и обработката на Вашите лични данни да бъде напълно прозрачен за Вас.

В настоящата политика можете да се запознаете с принципите, към които се придържаме и да разберете видовете лична информация, които събираме чрез сайта www.ipokratis.bg, както и целите, за които са ни нужни и можем да ги използваме или предоставяме.

 

КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Администратор на личните данни, които ни предоставяте и носещ отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни, е Логия ЕООД, собственик на сайта www.ipokratis.bg. Логия ЕООД е дружество, регистрирано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 205632027, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Христо Смирненски №4 Тел: 0888573974; e-mail: info@ipokratis.bg.

 

КОГА СЪБИРАМЕ И МОЖЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

 

КАКВИ ДАННИ СЪБИРАМЕ ЗА ВАС

 

ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

 

ОБРАБОТКА НА АНОНИМИЗИРАНИ ДАННИ

Ние обработваме Вашите данни за статически цели, това означава за анализи, в които резултатите са само обобщаващи и следователно данните са анонимни. Идентифицирането на конкретно лице от тази информация е невъзможно.

Вашите данни могат да бъдат и анонимизирани. Анонимизирането представлява алтернатива на изтриването на данните. При анонимизация, всички лични разпознаваеми елементи/ елементи, позволяващи идентифицирането Ви, се заличават необратимо. За анонимизирани данни няма нормативно задължени за изтриване, тъй като не представляват лични данни.

 

ЗАЩО И КАК ИЗПОЛЗВАМЕ АВТОМАТИЗИРАНИ АЛГОРИТМИ

За обработването на Вашите лични данни ние използване частично автоматизирани алгоритми и методи с цел постоянно подобряване на нашите продукти и услуги за адаптиране на продуктите и услугите ни към Вашите нужди по най- добрия възможен начин. Този процес се нарича профилиране.

 

КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

За осигуряване на адекватна защита на Вашите личнни данни и данните на компанията, ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни.

С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на Вашите данни, може да използваме допълнителни механизми за защита като криптиране, псевдонимизация и др.

 

ВАШИТЕ ПРАВА

Всеки Потребител на сайта се ползва с всички права за защита на личните данни съгласно българското законодателство и правото на Европейския съюз. Можете да упражните правата си като ни изпратите съобщение на имейл info@ipokratis.bg.

Като потребител на сайта, Вие имате право на:

 

ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница и ако е уместно, ще бъдете уведомени за тях по имейл.

 

ВРЪЗКА С НАС

Ако желаете да получите достъп, да коригирате или да изтриете личните данни, които съхраняваме за Вас, да подадете жалба или да получите повече информация, можете да се свържете с нас по всяко време на имейл адрес: info@ipokratis.bg или на някои от телефоните посочени в страницата Контакти на сайта.

 

Последната актуализиация: 11.07.2019 г.

 

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X