Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета |

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Полезно
  4. /
  5. С питане до крайната цел се стига - особено когато целта е сваляне на килограми

Полезно

С питане до крайната цел се стига - особено когато целта е сваляне на килограми

Едва ли някой може да оспори максимата, че с питане до крайната цел се стига. Тя е особено валидна, когато крайната ни цел е постигане и задържане на желаните килограми.

 

 Възможността да можем лесно да задаваме въпроси и да получаваме своеременни отговори от специалист, е огромно улеснение за всяко начинание. 


Започването на хранителен режим, както всяко ново начинание, е стресов момент. Когато се появи и най-малкия проблем, човек е по-склонен да прекрати начинанието, отколкото да търси начин да реши проблема. Така работи психиката ни...

Но ако решаването на този проблем е толкова лесно, колкото задаването на въпрос и човек има възможност да зададе този въпрос бързо и от всякъде – той ще го направи. И когато получи отговор с решението – начинанието продължава.

Започвайки нов хранителен режим/диета, всеки се сблъсква с многобройни неизвестни. Те варират от "Мога ли да пия кафе", през "Какво ще стане, ако пропусна едно хранене" и стигат до "Днес се провалих. Какво да правя?"...

 

 Когато говорим за стартиране на хранителен режим, няма големи и малки проблеми – всеки въпрос е важен и изисква своевременно решение. 


Колкото по-дълго време въпросите и проблемите стоят нерешени – толкова по-голямо напрежение се натрупва и вероятността да се откажем нараства.

Понякога човек има нужда само от едно откровено и дошло в подходящия момент  „Ще се справиш“, за да продължи. 

Именно тази подкрепа се опитвам да давам на своите клиенти и ги насърчавам да ми задават всички въпроси, които възникват относно режима им.

Всеки клиент има профил, през който бързо и лесно може да ми зададе въпрос по всяко време и от всяко място. Решаваме проблемите заедно и пред тях няма пречки да продължат да спазват режима си без стрес.

Тук ви показвам някои от въпросите, които клиентите ми задават:

 

Въпроси тип "Позволено ли е..."?:


Image from Gyazo Image from Gyazo

 

 


 

 

Image from Gyazo Image from Gyazo

 

Въпроси свързани с организацията:

 

Image from Gyazo Image from Gyazo

Въпроси относно различни храни:


Image from Gyazo

Image from Gyazo


Image from Gyazo

Image from Gyazo

 

 

Всеки решен проблем е натрупан опит. И колкото повече проблеми решаваме, толкова повече опит се трупа. И в един момент човек става способен сам да взема най-правилните решения за собственото му хранене.


И тогава постигането и задържането на желаните килограми се случва естествено и без стрес. И това е краят на диетите. Но преди него има много въпроси, които трябва да се зададат и да получат своите отговори. 

Ако вече сте мои клиенти, не се колбайте да ми пишете дори и с въпроси, които ви се струват маловажни. Няма големи и малки въпроси. 

Ако желаете да започнем да работим заедно, изберете Вашата програма от тук >>

Искате ли съвети, идеи и рецепти за Вашето хранене, директно във Вашата поща?


Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X