Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета |

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Решена да спаси себе си и здравето си, Велина успява да се промени напълно за 13 месеца

Хора като Вас

Решена да спаси себе си и здравето си, Велина успява да се промени напълно за 13 месеца

"Благодаря за насладата от постигнатите резултати! Не мога да скрия задоволството си от избора, който направих, преди седем месеца, доверявайки Ви се в грижата за комбинирането на вида и начина на приготвяне храната ми. "

Историята на Велина Димитрова е доказателство, че няма невъзможни неща, стига истински да повярваме и да получим необходимата подкрепа. Ние имахме късмета да си поговорим с Велина, която след седем месеца работа онлайн, ни посети в кабинета, за да се запознаем лично. 

 

Image from Gyazo

Тази среща беше истински зареждаща за нас и сме сигурни, че когато прочетете историята на Велина и вие ще останете заредени от нейната вяра, сила, позитивизъм и щастие. За нас е чест, че сме допринесли за това щастие. Както самата тя кръщава историята си - "Най-доброто предстои". Това е необходимата нагласа! Браво, Велина и отново благодарим за доверието и за красивите думи.

Стартови килограми:  163

Настоящи килограми: 103

Време на режим: 13 месеца и продължава

"НАЙ-ДОБРОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ"

 

Историята на Велина е написана от нея толкова искрено и красиво, че я споделяме с вас без промени. Приятно четене!

 


 

Всеки ден се изумявам, и мисля че никога не съм била така влюбена в бавния ход на времето, което ме дарява с изумителни нюанси на тишината, цветовете, звуците и превръща всеки мой ден в събитие!

И ето ме ДНЕС: Съвсем нова, променяща се, различна и промяната ми харесва,
т-о-л-к-о-в-а М Н О Г О..!

Обръщам глава назад, и времето ми дава отговор на всеки въпрос.

Имах цел, която постигнах за 10 (десет) години. Всяка година си казвах още малко още малко.. и така се изтърколиха неусетно точно 10 години..(до 2016г..)

През 2016 си поставих нова цел, която беше двугодишна, но постигнах само за година.

През 2017 това се повтори и набрах куража, нужен ми да направя неща, които никога досега не съм правила.

 

Научих , че за всяка цел първия фактор е ВРЕМЕ, втория ТЪРПЕНИЕ, третия ПОСТОЯНСТВО, четвъртия ВОЛЯ, петия ВЯРА, шестия ЖЕЛАНИЕ, а КЪСМЕТА е съвкупност от всички тях подредени правилно!


Но истината е, че имах ВРЕМЕТО да обмисля как точно да подредя, ТЪРПЕНИЕТО, ПОСТОЯНСТВОТО, ВОЛЯТА, ВЯРАТА, ЖЕЛАИЕТО си в една права, и да взема правилните решения, които да ми помагат за постигане на поставената цел.

В годините, аз се опитвах да имам най-добрата нагласа към себе си, да осигурявам най-доброто за себе си… Оценявах положените усилия като достатъчни, до мига, в който буквално изтрезнях от илюзията в която живеех, давайки си сметка че… Че всъщност .. щастието, дълбокият мир и удовлетвореността от физическата ми същност - така и останаха недостижима цел пред мен и липсващи..

Липсващи, независимо от всичко, което правех за себе си…(а физиката ми, беше в пълен разрез с душата ми.)

Този път реших да оставя зад гърба си буквално всички болести, болки и проблеми. Дадох си сметка, че всъщност колкото и много да са те - все пак медицината е толкова напреднала, че не е непосилно, да коригира всяко едно състояние.

Живеем във време, в което няма невъзможни неща. Ако загубиш орган или тъкан – медицината е тази, която помага. Има хиляди възможности за облекчаване на болката, състоянието и лекуване.

Дадох си сметка, че шепата лекарства, която вземам всъщност подобрява комфорта на живота ми и НЕ ТЯ Е ВИНОВНИКА за моите 163 килограма. Лекарствата, колкото и да забавят метаболизма - подобряват качеството на живот и НЯМАТ НИКАКВА ВИНА ЗА ТЕГЛОТО.

Ще спестя подробности за букета си от здравословни проблеми. И годините, в които не спирах да опитвам да променя ситуацията, качвайки още повече килограми…

Настройката в моят старт, този път беше, че това е последният влак, който имам шанса да хвана.. Изтървях ли го – изтървах от ръцете си всичко – здраве, себе си -  В С И Ч КО !!!

Имах късмета на 14.09.2018г да срещна Росица Коралска, кинезитерапевт и рехабилитатор с дългогодишен опит в център за отслабване. Тя промени целият ми свят и нагласа към самата мен! Промени ме, давайки ми силата, волята, приемането, желанието, щастието, нежността и обичта, от което имах толкова силна необходимост.. и никога не бях срещала в живота си по този начин, в тази им светлина... Разделих се със себе си, буквално! И започнах да правя неща, които никога не бях правила до този момент… „Давай! Още малко! и Можеш!“ кънтят в съзнанието ми и вече цели 14 месеца. 

Така след като пътищата ни се пресякоха аз избрах нея за мой наставник и моята магията започна да се случва, загубвайки първо 5, после 10 килограма, после 20.. И в един момент аз си дадох сметка, че имам нужда от здравословен хранителен режим, който да бъде естествен завършек на всичко случващо ми се.

След 25-тия свален килограм с гимнастика и движение аз имах своят първи хранителен режим от Ипо, който продължи да моделира здравословният път по който поех.

Началото беше лесно, но не и бързо. Бях наясно, че ако нищо не направя – след три месеца ситуацията няма да се е променила. Но ако губя по три часа на ден за четене и практика в кухнята след два – три месеца, отделените часове ще са се превърнали в рутина и ще представляват не повече от един час. Един час - това е времето днес, за което приготвям менюто от режима си, а двата часа - посвещавам на разходки, гимнастика, театър и другите игнорирани удоволствия от моето начало.

Какъв е резултатът ли? 50 липсващи килограма за 13 месеца!


Това е вълшебство!

Чувствам се като цвете в този миг!

И вече разбирам, че "Винаги всичко в този свят е възможно и възможна съм АЗ!"

НО НАЙ-ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!

Днес, 14 месеца след моят старт си направих най-прекрасният подарък, осигурявайки си първата лична среща с Ипократис Пападимитракос и прекрасната му спътничка Ели, благодарение на които, моят престой в кухнята се превърна в празник.

Благодаря Ви за споделеното време, Ипо и Ели!

С Ваша помощ този път сложих край на всички неуспехи в гладуването и диетите! Обръщам глава назад във времето с много, много широка усмивка.

Готвенето за мен вече е не е предизвикателство, а забавление и украса на деня! Да, буквално украса!

С красивите и разнообразни цветове на плодовете и зеленчуците, всяко мое сядане на масата е като среща с многоцветна дъга. Всичко което слагам в чинията или кутията за храна е прецизно украсено, подредено и сияещо. То ухае на невероятни аромати, понякога на повече от 20 подправки.. Така с Ипо и Ели храненето за мен днес е възторг - възторг на сетивата!

Никога не съм се хранила толкова разнообразно. Никога не съм комбинирала храната си по такъв начин. Никога не съм си представяла, че храненето може да е забавно, да не носи угризения. А в края на седмицата, когато се качиш на кантара, да се зарадваш на това, че пак си свалил, дори когато не си ходил на гимнастика..

Нямам думи да изразя възхитата и задоволството си от постигнатите резултати. Сега ми е немислимо да ям солено, мазно или хляб.. Ами отвикнах. Захарта замених с мед. Солта е толкова, колкото има в няколко маслини или парчето сирене. Мазнината е точно 2 супени лъжици и нито грам повече. Горда и удовлетворена съм!

Щастлива съм от изборите  си! Иде ми да прегърна целият свят буквално!

Благодарна съм на късмета си, че пътищата ни се пресякоха!

Продължавам напред и вярвам, че заедно можем да превземем още върхове.

НАЙ – ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!

ИСКАМ, ЗНАЧИ МОГА!

ОБИЧАМ ВИ!

Велина Димитрова


 

И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X