Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Рада решава, че е крайно време да спре омагьосания кръг на популярните диети и за година и половина с Ипократис сваля 50 кг...

Хора като Вас

Рада решава, че е крайно време да спре омагьосания кръг на популярните диети и за година и половина с Ипократис сваля 50 кг...

"От години бях забравила какво е да ходиш без да се задъхваш, да можеш да се разхождаш без да те боли кръста и да търсиш пейка за почивка на всеки 100 метра."

"Реших че е крайно време да спра с омагьосания кръг на "моите диети". Освен това съпругът ми постоянно мрънкаше, че не трябва сама да решавам колко да ям, а трябва да се обърна към диетолог. Избрах Ипократис, защото следях рубриката му по БГ Радио и ми харесваше умереният му подход, както и това че не обещава "чудеса."


Стартови килограми:  154 

Настоящи килограми: 109 

Време на режим: 18 месеца и продължава


"Най-вече ме мотивираше това, че се чувствах нов човек."

Като цяло аз съм човек със силна воля и нямах проблем със спазването на режим. Трябваше ми обаче известна доза организация, за да започна да приготвям храната си от предния ден и да нося в кутии на работа всички дневни хранения. Трябваше ми и допълнителна доза инат, за да спортувам редовно. Никога не съм обичала спорта, но точно по време на това пътешествие разбрах, че няма как да мина без него.

Мотивираше ме това, че през 3 месеца купувах нови дрехи, хехе. Мотивираше ме, че хората около мен забелязваха промяната. Но най-вече ме мотивираше това, че се чувствах нов човек. От години бях забравила какво е да ходиш без да се задъхваш, да можеш да се разхождаш без да те боли кръста и търсиш пейка за почивка на всеки 100 метра. 


"Наградата в Свободния ми ден почти винаги беше посещение на пицария."

Налагаше ми се често да се храня навън, защото често пътувам и това не представляваше никакъв проблем. Всъщност беше лесно. Винаги можех да избера чисто месо или риба на скара и зелена салата, или шопска салата с филийка пълнозърнест хляб, или крем супа и зеленчуци на скара. Варианти има много, проблемът е че хранейки се в ресторант и изкушенията са много :) А наградата в свободният ми ден почти винаги беше посещение на пицария :)


За промяната, успеха и чувството за увереност

Програмата ми даде увереност. Нещо, което преди да срещна Ипократис, нямах. Усещах подкрепата му постоянно и особено ми помогнаха обясненията му защо след първоначалната еуфория спрях да свалям бързо и лесно. Точно тогава той беше изключително полезен, подкрепяйки ме и обяснявайки, че и 1 кг за две седмици е добър напредък. 

Начинът ми на живот се промени. Сега се храня редовно - поне 4 пъти на ден, не пропускам закуската никога, както и следобедното хранене. Пия много вода. Опитвам се да се движа и се опитвам да държа под контрол въглехидратите.

Най-много ми допадаше, че не гладувах и че не трябваше да се лишавам напълно от нещата които обичам - през цялото време си позволявах по малко вино и сирене. Имах възможност да не се лишавам напълно и от любимата си пица.


3-те съвета на Рада:

  • Организация на деня и храненето, 
  • повече движение и 
  • забравете за оправданията.

 

  • Ако искате да разберете повече за програмата, на която е Рада, вижте тук >>
  • Ако желаете да поръчате Вашия индивидуален хранителен режим, можете да го направите от въпросника за поръчка. 
 

И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X