Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Деси Крумова

Хора като Вас

Деси Крумова

"Намерих моята форма на грижа по отношение на храненето именно при Ипо, след стандартния за всяка жена и безрезултатен преход през всякакви други "предложения" и диети."

Десислава Крумова

Стартови килограми:71

Настоящи: 62

Време на режим: 8 месеца

"Имах просто желание - да живея здраво и добре."

Десислава решава да започне режим на хранене основно, за да поддържа здравето си. Свалянето на килограми идва като допълнителен бонус към подобряването на физическото и психично здраве.

Програмата й дава усещането, че прави нещо реално добро за здравето и кондицията си. А точно това е била и първоначалната й цел. 
 

"Имах просто желание - да живея здраво и добре. Без да абсолютизирам храненето. Все пак, опитът ми даде възможност да установя колко съществено е това най-тривиално нещо в ежедневието на човек и как доброто отношение към тази част от здравето ти се отблагодарява в пъти повече в сравнение с положените усилия."

 За промяната в отношението към храната и готвенето

Промени се отношението ми към храната. Дадох си сметка, че грижата, която полагаш за себе си чрез нея, е също толкова важна, както и всяка друга смислена грижа за здравето и добрата си кондиция.

Храненето навън не представлява проблем от гледна точка на избора, при възможностите, които Ипо дава в режима. В течение на времето обаче, все повече и повече предпочитам да приготвям храната си вкъщи, тъй като това дава безспорното предимство да избереш сам, да съобразиш продуктите с особеностите на собственото си тяло и с вкусовете си, да подредиш картинката в чинията и да се насладиш на ритуала по храненето по начин, който рядко може да се предложи на друго място. За мен това не е ограничение, а осъзнат избор.


Какво най-много Ви хареса в програмата?

Най-много в програмата ми хареса как естествено се настани в ежедневието ми и радостта и лекотата, които имам, когато се придържам към нея. 

 

Трите съвета на Десислава

  • Приемете, че е път и му се наслаждавайте,
  • наблюдавайте, осъзнайте и се радвайте на ефекта, не само във физически план, 
  • творете храната си.


И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X