Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Невероятно забавната история на Боги, която вече знае почти всичко за храненето...

Хора като Вас

Невероятно забавната история на Боги, която вече знае почти всичко за храненето...

Първо да се представя. Казвам се Богдана. Познават ме като Боги от БГ Радио. А кантарът ме назовава като Танцуващата с килограми.

Имаше момент, когато със завидния си ръст от 154см, тежах 45 килограма. Чудна!

Бях студентка в театралната академия. Нямахме много време за храна, репетирахме постоянно, а и всеки час по актьорско майсторство започваше с едночасова загрявка, включваща гимнастика, народни танци, степ, шпагати, стойки на ръце, скоци, опити за шпагати, които станаха шпагати...това си беше здрав фитнес всеки ден по два пъти.

Преподавателката ни казваше, че няма как да ти е буден ума на сцената и готов да жонглира с импровизации, ако тялото си кротко спи. Права беше. И затова всеки ден съблюдаваше загрявката като учител, който следи за преписване по време на класно. През почивките хапвахме някоя друга ябълка. Спомням си, че когато ходех ми беше леко и скокливо. Може даже да не съм ходила, а да съм си летяла...не знам.

 

Имаше и друг момент, в който със същия завиден ръст, тежах 80 килограма. Чуууудна! /тук сменяме интонацията и дрехите/

Бях родила и двете си деца, бях се отпуснала, беше започнало да ми става скучно, нямах особена тръпка, не си я търсех, бях влязла в една грозновата рутина облечена в широка туника, за да прикирива това-онова. Разбира се, във всеки лош момент има и нещо хубаво – нали паданията са уроци. Е, аз чудесно научих няколко урока до съвършенство – „Как да се обличаме така, че да не ни личи колко сме дебели!“ „Как с една широка тениска с голямо деколте да правим секс, за да изглеждаме приврекателни, но да не ни се вижда Корема!“  Ей, отличничка станах.

Докато се опитвах да откривам онези фантастични дрехи, които само като ги облечеш смъкваш 5 килограма и така са скроени, че можеш да си пълнееш в тях докато си мислиш, че изглеждаш по-слаба, се сблъсквах с любезни продавачки, който казваха: „За жалост, от това имаме само малки размерчета!“ или „Да ви покажа широките панталони направо?“…Идваше ми да избягам с триста, както се казва, ама се страхувах да не напукам плочките по тротоара, докато тичам...Така се чувствах!

 

Между тези два периода имаше много нюанси. Някъде около 50 нюанса дебело. Запознах се Йо-Йо Ефекта отблизо. Много неприятен агент. Запознах се много добре и с тежкото чувство за вина, което се появява, в мига, в който преглатнеш и последната хапка на нещо голямо и въглехидратно...Ммммда.

 

И така след девет диети в десета, се запознах с Ипократис Пападимитракос, Ипо. Нали знаете, че в живота ни има специални НЕслучайни срещи. 

Медийна работа ни събра и за радост още ни събира, всеки понеделник от 10 до 11 в ефира на БГ Радио. Този крайно симпатичен грък със специално отношение към добрата храна и здравето, ме научи на всичко важно за мен, тялото ми, корема, краката, главата, усмивката, стомаха, настроението, самочувствието...Да, започнахме с режим, после имаше още един, и още един, и още един. Не се справих от първия път. Но през цялото време се учих. И сега със самочувствие и с 5-6-8...килограма по-малко, знам много и съм спокойна. Ипо ме сприятели със себе си и с кантара. Знам, че мога, ако поискам. 

 

Какво е научила Боги по време на програмата си: 

 

Много мога да пиша още...ама нали съм по-голям експерт по говоренето, просто ни слушайте в ефира на БГ Радио с Ипократис  - ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК от 10 до 11!

 

А, на теб, Ипо...БЛАГОДАРЯ! ВЯРВАМ ТИ!

А на вас - доверете се на Ипо - няма да съжалявате! Щом аз мога, можете и вие!

 


 

И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X