Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета |

Меню
 1. Начало
 2. /
 3. Полезно
 4. /
 5. Онлайн консултация или консултация на живо

Полезно

Онлайн консултация или консултация на живо

Онлайн консултация или консултация на живо?

Ще ти помогна да избереш.

 

Накратко:

 • ако си над 18 години и не страдаш от хранително разстройство - онлайн консултацията е подходящият избор за теб. Избор, с доказани резултати.
 • Ако спадаш към група с по-специфични нужди, кабинетът ми е отново отворен (след почти 2-годишна почивка) и ще се радвам да ти помогна. 


Ето защо мисля така:


Всеки знае предимствата на личната среща и консултация със специалист в дадена област. Независимо дали този специалист е психолог, диетолог, юрист или интериорен дизайнер, възможността за разговор очи-в-очи и получаването на точните съвети, имат безспорни предимства.  

Но. Знаем ли достатъчно за предимствата на онлайн консултациите?

Личните ми наблюдения показват, че масово хората са скептични. Скептични са към всякакъв вид услуги от разстояние. Има ли основание за това?

Моят отговор е - твърдо НЕ. 

Защо?

Защото разстоянието между предлагащият и получаващият консултация - не е от значение. А това е основната разлика между онлайн консултацията и консултацията на живо.


Споделям с теб моите лични наблюдения и изводи от консултациите ми онлайн през последните шест години:

 • Моделът и методологията ми на работа, изградени през 22-те години работа в кабинета, се пренесоха онлайн чрез сайта ми www.ipokratis.bg. Това ми позволи за краткия период от 5 години да работя успешно с над 16 000 души. Хора, които преди това не са имали достъп до кабинета ми. Хора от цяла България и българи в чужбина. Разстоянието не е от значение, когато работим онлайн. 

 • Клиентите ми онлайн се чувстват спокойни да ми задават всеки въпрос, който възникне - в момента на неговото възникване. И го правят. През целия период на програмите им. По всяко време. За да задат въпросите си е нужно единствно да влязат в профила си и да ми пишат.  Комуникацията е бърза, навременна и ефективна. Успяваме на разрешаваме всякакви проблеми и затруднения с храненето светкавично. 

 • Инструментите на онлайн платформата като “Проследяване на прогреса”, “Списък за пазаруване” и “Рецепти към режима” помагат на клиентите ми да организират храненето си по-лесно и удобно и да разнообразят менюто си по техен избор. Аз успявам да следя прогреса и посоката на килограмите им и да реагирам своевременно с корекции в режима и/или с подходящи за ситуацията съвети.

 

В резултат на описаните предимства, с леко сърце мога да кажа, че дистанционната работа е изключително ефективна и клиентите ми успяват да постигнат целите си с лекота и удоволствие. За шест години и близо 16000 онлайн консултации,  имам само две недоволни клиентки, на които от сърце благодаря за предоставената различна перспектива. 

 

Щом онлайн консултациите са толкова добри, защо отварям кабинета си отново?


Реших да възстановя консултациите на живо поради две основни причини:

 •  работата с деца и 

 • работата на хора с хранителни разстройства.

За съжаление получавам все повече запитвания от тези две групи, а дистанционната работа не е подходяща за тях. 


В резюме

 • ако си над 18 години и не страдаш от хранително разстройство - онлайн консултацията е доказано работещ метод. 
 • Ако спадаш към група с по-специфични нужди, консултацията на живо е по-подходяща за теб. Информацията за приема в кабинета е описана тук. 

Image from Gyazo

 

Консултациятя в кабинета включва:

 • лична среща в рамките на 40-50 мин.
 • изготвяне на индивидуален хранителен режим
 • всички удобства на Онлайн услугата (личен профил в сайта).

Кабинетът ми е на ул. Иван Вазов 38 в София. Приемното ми време е в делнични дни между 11:00 - 16:00 часа. Консултацията се заплаща предварително. 

Ако желаеш да запишеш час за консултация, можеш да го направиш на тел.: 0878555661.

 

Надявам се, че съм успял да ти помогна да прецениш кой вид консултация е подходящ за теб. Но ще потретя - ако си над 18 години и нямаш хранително разстройство или друг специфичен проблем с храненето - разстоянието между нас не е от значение.

Избери така, че да ти е максимално удобно.

 

Искате ли съвети, идеи и рецепти за Вашето хранене, директно във Вашата поща?


Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X