Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Симеон сваля 20 кг за шест месеца и това променя живота му към по-добро

Хора като Вас

Симеон сваля 20 кг за шест месеца и това променя живота му към по-добро

"Отношението ми към живота се промени. Сега се забавлявам много повече!"

Вдъхновен от успешното отслабване на близък човек, Симеон решава да се раздели с излишните килограми. Обещава си, че ще започне на цената на всичко и го прави. 

Стартови килограми: 123

Настоящи килограми: 103

Време на режим: 6 месеца

"Отношението на Ипократис първо към хората, а след това към храната, ме провокира да му се доверя."

Главната причина да избера Ипократис бяха мои много близки приятели, които имат невероятни успехи - не само за отслабване, но и за покачване на тегло. Не на последно място бяха и няколко интервюта, които бях гледал по телевизията и ми направи впечатление отношението на Ипократис - първо към хората, второ към храната.

За "забавното" пътешествие към желаните килограми

Пътешествието към постигане на желаните килограми в интерес на истината е забавно. Понякога има своите трудни моменти, но подкрепа от приятели и роднини е винаги от полза. Благодаря и на Ипократис за отношението и подкрепата! Всеки път, когато се видим в кабинета му ме посреща с усмивка!

Най-важното е обаче вътрешното усещане, че всичко ще продължи дори още по-добре от предния ден. Усещането, когато отслабваш, чувстваш се по-добре физически, купуваш си нови дрехи с размери, които не си носил от години - това те държи истински мотивиран. А и е приятно, когато човек, когото не си виждал от много време те срещне и ти каже, че изглеждаш много добре, отслабнал си, отива ти...Това повдига още повече мотивацията и желанието за по-голям успех. 

За живота на режим

Това, което най-много харесвам в програмата на Ипократис е, че е лесна за изпълнение, ненатоварваща със смятане на калории.

Продължавам да се храня навън и докато спазвам режим. Всичко, което имам в режима си, е лесно за осигуряване в заведение - дали ще бъде точно същото нещо (в много голям процент от случаите можете да си набавите същата храна) или използването на замени в храната помагат.

Режимите са лесни за спазване дори и по време на дълъг път - тъй като ми се налага понякога да пътувам по 5-7 часа - не е абсолютно никакъв проблем да си взема малко храна с мен и по време на някоя почивка да хапна и разпусна.

За промяната в начина на живот

Начинът ми на живот определено се промени. Програмата ми даде усещане за самочувствие и здраве, които преди нея нямах.

Умората вече не е толкова много. Болките в краката в следствие на наднорменото тегло изчезнаха. Радостта от това да изглеждам добре в дрехи, които не съм и помислял, че мога да нося. Самото отношение към живота се промени - сега се забавлявам много повече, дори има моменти, в които преоткривам себе си и се улавям, че правя неща, които може би, ако не изглеждах така и имах доста по-ниско самочувствие - няма да направя.


Трите съвета на Симеон:

 


 

И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X