Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Лина успява да свали общо 30 кг и вярва, че режимът й е помогнал да забременее

Хора като Вас

Лина успява да свали общо 30 кг и вярва, че режимът й е помогнал да забременее

"Когато видях режима си, помислих, че ако ям толкова много след 3 седмици ще стана като слон...Слава Богу, грешах."

Първата среща на Лина Попкръстева с Ипократис е провокирана от постоянното качване на килограми след всяка поредна диета и тежестта в ставите, която започва да усеща. По препоръка на свой приятел, който нарича методиката на Ипо "да отслабваме с хранене", Лина прави първата стъпка и си записва час за консултация. Успява да свали 10 кг за шест месеца и да ги поддържа до момента, в който забременява. След леката бременност и раждане, Лина е качила 20 кг и отново се объща към Ипократис. В рамките на три месеца връща килограмите си от преди бременността - от 81 кг стига до 65. 

 

"Убедена съм дори, че забременяването по естествен път на моята възраст се дължи именно на правилното и пълноценно хранене."

Начинът ми на живот определено се промени след програмата. От 2014 г. (когато за пръв път се срещнах с Ипократис) се храня правилно и пълноценно, което кардинално се отрази на здравословното ми състояние. Убедена съм дори, че забременяването по естествен път на моята възраст и преминаването през изключетелна лека бременност се дължи именно на правилното и пълноценно хранене. И до момента несъзнателно следвам хранителния си режим от 2014 година. Програмата ми даде режим и култура на хранене, които преди нея намах, както и познания за храната, която консумирам и за това, как се отразява на тялото и здравето ми.


За неусетното напълняване и търсенето на правилната диета

 
Всяка година, преди да започна хранене по режим на Ипократис, в зимните месеци качвах 5 кг, но през лятото свалях само 4 и така за няколко години се натрупаха излишни килограми, които започнаха да ми тежат. Същото се случи след като забременях и качих 21 кг. Различните диети само усложниха положението.  Един ден след като видях резултатът върху мой много близък приятел, който всъщност ми даде координатите на Ипократис, вдигнах телефона и запазих час.

Когато видях режима си помислих, че ако ям толкова много след 3 седмици, когато бе следващото ми беседване, ще стана като слон... Слава Богу, грешах.

След 3 седмици дрехите буквално увиснаха на гърба ми. Започнах стриктно да спазвам режима, но имах проблем с липсата на бързи въглехидрати - торти, бонбони, сладолед. Не мога без сладко - дава ми настроение и енергия за мисловната дейност, която осъществявам по време на работа. Имаше дни в които посягах към фурми, защото бяха сладки и заместваха сладкишите. Имаше и такива, в които хапвах блокче шоколад, за да ми мине страстта. Тогава осъзнах, че ако не прекалявам с количеството, това няма да се отрази върху фигурата и теглото ми. За 6 месеца постепенно, но сигурно, свалих 10 кг. Това при първоначалния ми режим. После докато не забременях теглото си оставаше постоянно.
 
След бремеността влязох във форма за три месеца. Успях от 81 да сваля до 65 кг., колкото съм и в момента. Винаги получавах ценни съвети от Ипократис. Изкушавала съм се да наруша режима, но ми харесва това, че няма ограничения, стига след като го нарушиш да продължиш отново от там, от където си спрял.
 
Благодаря, Ипо! Наистина след изгладуваните и изстрадани 5-6 различни диети, но без резултат, успях с твоя хранителен режим да постигна желания резултат без да гладувам.

Хранихте ли се навън докато спазвахте режима си и съветите на Ипократис? 

Разбира се. Вечерите с приятели са най-голямото ми удоволствие. Заведенията, които посещавах предлагат богат асортимент, който съвпадаше с хранителния ми режим. Позволявала съм си дори алкохол, разбира се в премерени количества.

Какво най-много Ви хареса в програмата?
 Хареса ми това, че няма лишения, няма забрани, които поставят психически бариери при спазването на другите диети.


Трите съвета на Лина:
 

 

Ако желаете да поставите началото на вашата успешна история, разгледайте програмите ми тук >>

И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X