Ипократис Пападимитракос - Открийте вашето нормално хранене без диета | - Ипократис

Меню
  1. Начало
  2. /
  3. Хора като вас
  4. /
  5. Преди да срещне Ипократис Катя не може да живее без сладко, но след само три месеца празнува победата над старите си навици

Хора като Вас

Преди да срещне Ипократис Катя не може да живее без сладко, но след само три месеца празнува победата над старите си навици

"Начинът, по който се чувствам, е толкова различен и съм толкова щастлива! Благодаря!"

"Знам, че имам още 3 кг до поставената от мен цел, но някак си това мина на втори план. Ще я гоня тази цел, но вече не ми е основен приоритет. Начинът, по който се чувствам, е толкова различен и съм толкова щастлива!"

 

Стартови килограми: 64

Настоящи килограми: 57

Време на режим: 5 месеца


За желаната промяна, която се оказва лесна и приятна

 Преди да започна програмата се хранех по два пъти на ден, и понеже бяха само два пъти си мислех, че „заслужавам“ да си хапвам каквото пожелая... Сладкишите бяха част от деня ми и макар и да тренирах килограмите вървяха нагоре. Всъщност това беше и причината да се обърна към Вас, като изобщо не очаквах, че ще бъде толкова лесно и приятно.

За тези три месеца, от както следвам Вашите режими, осъзнах колко грешно съм подхождала към храненето преди. Сега разбирам, че храната е необходима на тялото ми, за да функционира, и че преяждането не е необходимо!

 

За победата над старите навици

През тези три месеца разбрах доста неща за себе си и се научих на много неща.

Не усещах липсата на сладко или чувство на лишение, само знаех, че бях хапнала това, което беше заложено в режима за самия ден (+ едно бонбонче), и просто не ми се ядеше друго. Вътрешно знаех, че не ми трябва това парче торта, че се чувствам добре и ми е леко, и че ако го взема, за да не обидя домакина, само ще излезна от зоната си на комфорт, с която толкова много свикнах.

Знам, че е странно, но за мен това си беше малка победа над старите навици. Преди три месеца не можех да живея без сладко. Винаги имах нещо сладко в чантата и даже замествах основни хранения с него.

 

3-те съвета на Катя:

 

Съветът ми е един - не приемайте програмата като режим или диета, а по-скоро като нов начин за разбиране на храненето.

Казвам "нов", защото през годините всички сме се нагледали и наслушали на различни вълшебни диети, чайчета, хапчета и пр, както и "режими" основавщи се на глад и/или отказване на 50% от необходимите за тялото храни, като тестените или бобови култури, или режими които те карат да ядеш зеле по цял ден.

Доколкото съм научила през последните месеци от режимите, господин Ипократис има съвсем различен подход. Основната идея е, че трябва да храниш тялото си, но не да преяждаш. Да не го лишаваш от нищо, ако искаш вафла - ядеш вафла. Но и да се контролираш - да правиш разлика в нещата и храните, които са наистина важни за тялото ти.

Моите впечатления са, че не трябва да живееш в страх от едната седмица на море, в която ще се унищожиш от вредна храна (поне при мен така стана ), защото предните няколко месеца си се хранил добре, уравновесено и контролирано, съответно тази една седмица живот на сладолед и банички няма да ти се отрази (не казвам, че е правилно). Когато пред пицата избереш пилешка супа или салата, и пред сладоледа/шоколада, избереш плод, след някакво време тялото ти започва да търси тези неща и да те подсеща "Хей, не ми се яде бургер. Искам пилешка салата, а може да добавиш съвсем малко сосче.".

 

Препоръчвам искрено програмата на Ипократис, защото: 

Благодарение на Ипократис разбрах, че тялото може да бъде "научено" да търси храната, която наистина му трябва. Преди това е нужно единствено да се "изчисти" от навика да се зарежда с по-вредната алтернатива. И това изчистване се случва съвсем естествено докато спазваме режимите и съветите на Ипократис.

Ползите от този тип хранене за невероятни и не говоря само за премахването на някой друг излишен килограм! А и режимът идва със страшно вкусни рецепти
Ако искате да разберете повече за програмата, на която е Катя, вижте тук >>

Ако желаете да поръчате Вашия индивидуален хранителен режим, можете да го направите от въпросника за поръчка. 

 

И Вашата история може да е тук. Поставете началото

Започвам!

продължете към въпросника за поръчка

Използваме "бисквитки", за да улесним ползваемостта на Сайта. Вижте нашата политика за бисквитки.
X